8 sigurnih znakova da te cura vara!




Budući da svako malo u inbox naše Facebook stranice dolaze upiti zabrinutih muškaraca da li ih cure varaju i da li će sve opet biti po starom odlučili smo ponovno progovoriti na ovu temu. U nastavku donosimo osam sigurnih znakova iz kojih ćete prepoznati nevjeru istog trena.

1. Stalno se dopisuje: Djevojka vam puno vremena provodi na mobitelu dopisujući se s drugim ljudima? Pritom se i smijulji? Postoje velike šanse da se dopisuje s drugim muškarcima. Nema druge, morat ćeš zaviriti u njene SMS-ove kad se ode na kenjaru ili pod tuš.

2. Ostavlja vrata od WC-a otvorenim: Žene su, prizna ćete, zanimljiva bića. Kada se tek upoznate i kad im je još stalo do nekog uvijek će kod kuće (tvoje, njene ili zajedničkog stana – svejedno) će dobro zatvoriti vrata kada ode na kenjaru. Još će i prije nego sjedne na školjku pustit vodu iz umivaonika kako do vas ne bi doprli zvuci obavljanja nužde (male ili velike – svejedno). Ako prestane raditi ove stvari najvjerojatnije se ševi s drugima.

3. Dah joj vonja na tuđi penis: Izbiva već neko vrijeme iz stana i ne znaš gdje se skiće? Što napraviti? Najbolje da je odmah zaskočiš na vratima, ali ne nervoznim pitanjima – već je čvrsto obujmi rukama i uvali jezičinu. Ako osjetiš vonj tuđeg penisa nećemo ti posebno crtati gdje je bila i što je radila…

>>> Drage djevojke, ako želite vezu, ovo je naših deset pravila!

4. Stalno izvodi psa u šetnju (i slično): Cure koje varaju stalno će pronalaziti razloge zbog kojih moraju napustiti stan. Isprva nećeš ni primjećivati da se nešto čudno događa, no s vremenom ćeš vjerojatno postati sumnjičav. Pogotovo kada malo razmisliš i shvatiš da vi uopće nemate psa.

cura-vara-3
5. Počinje se više sređivati: Znak za uzbunu! Sjećate se vremena kada ste tek prohodali? Uvijek je bila našminkana, imala frizuru, lijepo odjevena, obrijana itd.? E, pa htjela te zavesti, a ako opet to radi male su šanse da želi začiniti vašu vezu da bude kao što je bila u početku. Vjerojatnije je da sada želi zavesti nekog drugog. Nema ti druge nego da provjeriš što i gdje radi ili da strpljivo čekaš lad će na Obiteljskom radiju krenuti verzija Rosas Amarillas za muškarce.

6. Pronašao si je na Tinderu: Svi znamo čemu služi ta aplikacija. Upališ je kada ti je dosadno i prelistavaš profile cura u svojoj blizini koje bi volio kresnuti. Tako i cure. Nemoj nasjedati na spike da je slučajno instalirala aplikaciju, da samo želi upoznati nekog normalnog za popit kavu i sl. Na Tinderu je jer joj više nisi napet i kresnut će se sa svakim koji se javi. Ako bude toliko dovitljiva i uspije vam predbaciti da što vi radite tamo samo joj hladnokrvno odgovorite da su vam frendovi , budući ste mnogo zgodniji od njih, vjerojatno iskoristili Facebook račun kako bi se preko njega registrirali na Tinder.

cura-vara
7. Na Instagram stavlja slike s drugim muškarcima: Možda ta aplikacija i svi njeni filtri djeluju pomalo “pičkasto”, no nema ništa loše u tom da je preuzmete i instalirate. Uostalom, svaki bi muškarac trebao pratiti svoju djevojku na Instagramu. Za razliku od Facebooka Instagram je često, kao i Twitter, za neke ljude jedna od rijetkih oaza na kojima ih ne prati čitava rodbina, svi prijatelji… Budite uvijek na oprezu, kontrolirajte i te kanale.

8. Predbacuje ti da se osjeća emocionalno zapostavljena: Nema to zapravo nikakve veze s varanjem i činjenicom da se okolo ševi s drugim muškarcima, samo joj je malo dosadno dok ste sami kod kuće. Vrijeme će joj brže proći dok je situacija napeta

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Divlji kesten u rakiji kao lek – RECEPT ZA VENE, KAPILARE, HEMOROIDE…

SOČNA SCHWARZWALD TORTA

BALKAN U ŠOKU Rada Manojlović pokušala samoubistvo?!