Radnika ubila testera: “Davao je znake života nekoliko minuta, a onda je izdahnuo”



– Sve se odigralo u momentu. Samo smo začuli jauke. Kada smo stigli do Mikana, na sve strane je bilo krvi. Davao je znake života nekoliko minuta, a onda je izdahnuo. Svi smo u šoku i ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo.

U nesreći koja se jučer dogodila na jednoj od ivanjičkih strugara u mjestu Međurečje, poginuo je Mikan Mijailović (54) iz Ivanjice.
Tragedija se dogodila oko devet sati, a prema nezvaničnim informacijama, nesretni čovjek je bio na radnom mjestu kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, izgubio kontrolu nad mašinom, odnosno testerom “brenta”, koja mu je nanijela smrtonosne povrede.

Kako Novosti saznaju, Mijailović je došao na posao i počeo raditi na testeri. Iznenada je pao na mašinu, koja ga je posjekla, najvjerovatnije po trbušnoj arteriji, usljed čega je izgubio ogromnu količinu krvi. Hitna pomoć je došla odmah po prijavi, u roku od desetak minuta, ali za nesretnog čovjeka, nažalost, nije bilo spasa.
Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo, mada se pretpostavlja da je Mikanu pozlilo, da je na trenutak izgubio svijest, te je zbog toga pao na testeru.
– Sve se odigralo u momentu. Samo smo začuli jauke. Kada smo stigli do Mikana, na sve strane je bilo krvi. Davao je znake života nekoliko minuta, a onda je izdahnuo. Svi smo u šoku i ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo. Mikan je iskusan radnik, i ranije je radio na ovoj mašini – rekao nam je jedan od njegovih kolega napominjući da je Mikan bio veoma pozitivan čovjek, pun energije i života.
Mikan je iza sebe ostavio suprugu i dvoje djece

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Divlji kesten u rakiji kao lek – RECEPT ZA VENE, KAPILARE, HEMOROIDE…

SOČNA SCHWARZWALD TORTA

BALKAN U ŠOKU Rada Manojlović pokušala samoubistvo?!