Sari se zbog OVOG TRIKA klanja ceo internet: Otkrila je foru za SAVRŠENO čišćenje belih patika, a sve sastojke već imate!



Još jako malo toplih i suvih dana je pred nama, i idealna je prilika da prošetate one bele patike koje vas je mesecima mrzelo da operete. Sve sastojke sigurno već imate kod kuće, a potrebno je jako malo vremena da vaše požutele, prašnjave patike zasijaju kao nove

Korisnica Tvitera Sara Trejsi postavila je fotografiju svojih "starki", pre i posle pranja. Transformacija je toliko neverovatna da je njen post momentalno postao globalno viralan.


Od potpuno zamazanih, smeđe-sivih dotrajalih patika, ona je u samo jednom pranju i bez puno muke uspela da postigne blistavu belinu i čistoću.
- Ja sam čarobnjak - napisala je Sara, a ovo je trik koji ju je proslavio.

- Izvadite pertle, isperite patike, pomešajte sodu bikarbonu i deterdžent za pranje u razmeri 1:1.5, nanesite tu mešavinu na patike i ribajte četkicom za zube. Ostavite da malo odstoji, isperite, stavite u veš mašinu, dodajte puder za bebe jer je dobar za eliminisanje neprijatnih mirisa, i osušite - objašnjava ona.
U komentarima su se javili i korisnici koji predlažu da se u smesu doda i malo hidrogena za bolji efekat, ili sirćeta, ali nama se čini da je i njen recept sasvim efikasan
Za Sarinim receptom ljudi su potpuno pomahnitali, pa je tako njen tvit u kojem objašnjava postupak pranja sakupio oko 1.500 odgovora, 100.000 ritvitova i preko 300.000 lajkova.

Šta čekate? Isprobajte ovu caku još danas

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

BALKAN U ŠOKU Rada Manojlović pokušala samoubistvo?!

SOČNA SCHWARZWALD TORTA

MAČKA KOJA GLEDA HOROR POSTALA JE HIT NA INTERNETU: NJENA REAKCIJA JE NEVJEROVATNA!