Počinje haos u rijalitiju: Anabela ulazi u "Zadrugu" da raskrinka Kiju



Iako je situacija u "Zadruzi" već napeta, uskoro će postati još eksplozivnija, jer u rijaliti će, kako se priča, ući Anabela Atijas.
Anabela bi u "Zadruzi" trebalo da ostane dvije nedjelje, i dobit će honorar od čak 5.000 eura. 
Ono što je sigurno, Kiji Kockar neće biti prijatno kada vidi Luninu majku, jer Anabela se detaljno priprema za obračun sa Slobinom suprugom.







 Do sada je više puta dobijala ponudu da uđe u "Zadrugu", ali je sve odbijala. Međutim, kada je shvatila da njena kćerka tone sve dublje i dublje jer joj je mnogo teško da gleda Slobinu suprugu u rijalitiju, odlučila je da uđe i na sve načine pomogne Luni. Doduše, prevagnulo je to što će za dvije nedjelje dobiti 5.000 eura, ali i činjenica da će njenoj mezimici biti lakše kada budu zajedno - kaže izvor blizak Anabeli.

Anabela vjeruje da je Kristina veliki folirant, pa je odlučila da je raskrinka. Neće dozvoliti da se Sloba i Luna svađaju zbog Kije, kao što su do sada. Njoj je u početku bilo žao Kristine. Međutim, ubrzo je uvidjela da ona nimalo nije naivna i da je njihov brak "pukao" velikim dijelom zbog nje. Shvatila je da mora da stane u kćerkinu odbranu jer smatra da je Slobina žena spremna na sve. Zato prikuplja sve što može o njoj kako bi je u najkraćem roku postavila na svoje mjesto - zaključio je izvor.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Divlji kesten u rakiji kao lek – RECEPT ZA VENE, KAPILARE, HEMOROIDE…

SOČNA SCHWARZWALD TORTA

BALKAN U ŠOKU Rada Manojlović pokušala samoubistvo?!